Most Popular


Real Madrid-spelare Mariano tackar klubben
Real Madrid startade en ny säsong i Spanien, med 3-0 borta segrar. Men försiktiga medier fann att siffrorna och namnen ... ...

WILLIAM KOMMER INTE ATT LÄMNA CHELSEA-KLUBBEN

Rated: , 0 Comments
Total hits: 34
Posted on: 12/18/17
I den sista matchen i Chelseas 3-1-nederlag i Huddersfield, hjälper William två gånger med att skapa tre mål ensamma, spelade mycket bra. Han sa efter fotbollsmatchen, själv i Chelsea väldigt glad, och själv vill inte lämna. "Hoppas inte! Jag är glad här, och fansen behöver inte oroa sig för det. Jag har varit glad hela tiden i Chelsea, jag är helhjärtat kär i denna klubb. Jo, jag är verkligen glad. "Du får de bästa rabatterna och de bästa Billiga Fotbollskläder för Barn.

Med hänvisning till före detta Chelseas få misslyckanden, som hade mött West Ham, Crystal Palace och andra lag, sa William: "Vi känner oss dåliga för att förlora dessa matcher. Om ett lag vill tävla om en mästare, kan de inte förlora den här fotbollen spel. Vi visade inte vad vi förtjänade i dessa fotbollsspel och vi spelade inte bra. "Varje gång jag spelar när du är ivrig efter att göra det bästa, strävar jag efter att hjälpa laget, sparka upp din bästa prestation, försök att bryta dörren och skickar ut hjälpen. Med Huddersfield-spelet var jag med mina kamrater tillsammans för att göra detta. "Välj Billiga Chelsea tröja barn, under säsongen hela vägen för att stödja ditt lag.


"Mot West Ham, vi tappade bollen så fort vi började, efter att ett önskat mål är mycket svårt, eftersom de har varit i återhämtningsförsvaret. Vi har jobbat hårt, men väldigt svårt. Jag tror att vi behöver en bra plan efter det, till exempel helgen och Southampton kickbollsspelet. Den här gången är vi hemma, vi måste vinna. "" Vi måste bara fokusera på vår prestanda på fältet, glömma de andra sakerna. Vi är Chelsea, vi är en rik klubb, vi vill alltid vinna varje spel. På lördag spelade vi ett dåligt spel, förlorat mot West Ham United. Men i Huddersfield-spelet när vi vänder om situationen och vi spelade väldigt bra.Billiga fotbollströjor barn med tryck, skräddarsy ditt fotbolls kit med din favoritspelare.

>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?