Most Popular


Real Madrid-spelare Mariano tackar klubben
Real Madrid startade en ny säsong i Spanien, med 3-0 borta segrar. Men försiktiga medier fann att siffrorna och namnen ... ...

Tottenham vill att Sai Seonon ska gå med i laget

Rated: , 0 Comments
Total hits: 39
Posted on: 11/29/17
Media rapporter, Fulham vänsterback Ryan Sese Nyon är Tottenham i den första personens vänstra bakposition, laget ville köpa honom för att förbereda, för att Danny ska lämna. Enligt rapporter, trots att Danny steg och vågar skurit Tino, har förhållandet förbättrats, men det är fortfarande osäkert om den 27-årige vakten kommer att spela Tottenham Hotspur under lång tid. Nyligen två Premier League, Ross gick inte in i en laglista, den huvudsakliga Shuai vågskuren Tino sa att det var för att skydda just från knäskador som återställde spelare. Köp billiga fotbollströjor och Billiga Fotbollskläder för Barn.

Tottenham Hotspur har varit bekymrad över Sese Nyon i över ett år, under de senaste tre överföringsfristen, med Tottenham Hotspur på att han gjorde undersökningen. Och vinklipade Tino själv var Englands U19-internationella "fans", född år 2000 han, under den sista säsongen att ockupera Fulhams första lag i rätt position, och undertecknade det första professionella kontraktet i livet. Erbjuder alla de senaste Tottenham Hotspur Fotbollströja barn.

Årets enda 17-årige Sese Nyon har sålt blivit England av fyra nivå League första hat-trick efter 00 spelare, detta är också han representerade Fulham spelat i 50-matchen. 2000.5.18 född i London, England, England fotbollsspelare, fältchefen nivå vänster försvarare, Spelar nu i den brittiska kronan i Fulham fotbollsklubb.Billiga fotbollströjor barn med tryck, är en onlinebutik som är avsedd för att sälja tröjor med hög kvalitet, inklusive fotbollströksbarn.

>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?