Most Popular


Real Madrid-spelare Mariano tackar klubben
Real Madrid startade en ny säsong i Spanien, med 3-0 borta segrar. Men försiktiga medier fann att siffrorna och namnen ... ...

PSG skapade en historisk ny rekord

Rated: , 0 Comments
Total hits: 28
Posted on: 11/24/17
I den näst sista omgången av Champions League i de tidiga timmarna i morse vann Paris 7-1 Celtics med ren överväldigande dominans, Neymar, Mbape, Cavani, en efter en tillägnad målet. Vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda Billiga Fotbollskläder för Barn online.

Under de återstående omständigheterna har PSG-spelaren gjort 24 mål i gruppen, bröt Borussia Dortmund i förra säsongen för att skapa en 21-bollsrekord, angrepslinjen kan kallas terror. Och förutom det offensiva slutet gjorde defensivsidan mycket bra, och Belles mål var det enda målet som Paris gjorde i UEFA Champions League den här säsongen. vi säljer bara 100% äkta PSG Fotbollströja barn.

PSG vill underteckna en 16-årig ung spelare Ken Ying KUBO, PSG för att introducera den 16-årige japanska unga spelaren Ken Ying Kubo, rapporterade media och Paris sportdirektör har knutits till den unga japanska spelarens agent . Ken Ying Kubo kom till Barcelona ungdomsläger 2011 och spelade framåt position på planen. Han blev officiellt en första lagspelare i FC Tokyo denna månad, känd som "Japan Messi". Han spelade bra i förra årets U20 World Cup och bröt den yngsta rekordet av turneringen i åldern 15 och 11 månader.Billiga fotbollströjor barn med tryck för att anpassa din fotbollssuite och din favoritspelare.

>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?