Most Popular


Real Madrid-spelare Mariano tackar klubben
Real Madrid startade en ny säsong i Spanien, med 3-0 borta segrar. Men försiktiga medier fann att siffrorna och namnen ... ...

PAULINHO FOTBOLL TRÖJOR FÖRSÄLJNING BARCELONA RANKAD TREDJE

Rated: , 0 Comments
Total hits: 24
Posted on: 12/27/17

Paulinho fotbolls shirtförsäljning rankad tredje i Barcelona är inte förvånande, för att efter att ha anlänt till Barcelona med en överföringsavgift på 40 miljoner euro, vann brasilianerna Valverdes förtroende steg för steg, utländska medier förutser vanligtvis att han kommer att spela i den nationella därbyens första spelare. För närvarande har Paulinho spelat i spanska fotbollsförbundets prestationer, vi kan se, gjorde sex mål, det högsta antalet mål som gjordes i den spanska fotbollsligan mittfältare, hans mål i laget efter endast 14 mål Messi och 9 mål Suarez. I spanska Football League-serien, även mer än C Luo, Geliziman, Bell och Benzema toppattacker.Billiga Fotbollskläder för Barn, vi har lite kärlek till Jersey d av unga fans.

En skarp kontrast är att efter att Paulini precis kom till Barcelona, ​​har media och fans ifrågasatt en spelare från Super League i Barcelona kan lösas, så fans är inte optimistiska om honom. Efter att Pauliniao förenat sig formellt, såldes han på sin nr. 15 fotbollskjorta olycklig blek, dagen för hans kontrakt med Barcelona, ​​så sälde flaggskeppsbutiken faktiskt inte sin tröja. Denna brasilianska internationella debutceremoni, bara 2000 fans att gå med i Camp Nou Camp.Billiga Barcelona tröja barn, välj ditt eget namn och nummer i trycktröja. Vi säljer bara 100% autentiska tröjor, och för oss av alla tröjor som finns tillgängliga anpassade alternativ.

Under de två dagarna innan Pauline gick med i Barcelona köpte bara en fan sin fotbollströja. Men nu har Paulinho avslutat en erövringsperiod, han har blivit en av Barcelonas favoritfans, Barcelona-tröden blir naturligtvis det heta föremålet. Idag realiserade han slutligen sin dröm i Barcelona. I Bernabeu debut är han som Luis - Suarez kan skjuta bollen till det andra målet, och Messi kan också vara en efter en kontakt före och efter fältet.Billiga fotbollströjor barn med tryck, anpassa ditt fotbolls kit med din favoritspelare.

 

Paulinho-fotboll-trojor-forsaljning-Barcelona-rankad-tredje>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?