Most Popular


Real Madrid-spelare Mariano tackar klubben
Real Madrid startade en ny säsong i Spanien, med 3-0 borta segrar. Men försiktiga medier fann att siffrorna och namnen ... ...

MANCHESTER CITY DOMINANS DENNA SÄSONG KAN INTE SKAKAS

Rated: , 0 Comments
Total hits: 28
Posted on: 01/04/18
Manchester City saktade ner när fans trodde att han blev sårad i Gusus och Debrauone var osäker på om han skulle återkomma, men David Silva kom omedelbart tillbaka. Huvudspelet är att Manchester City också enkelt vann Waterford, fortsätter att leda den engelska Premier League. Du får de bästa rabatterna och de bästa Billiga Fotbollskläder för Barn tröjorna.

I ett drag Crystal Palace slog lagets vinnande strejk också i detta, men när fansen vill att Manchester City inte ska sluta demonstrerade Guardiolas lag återigen kungen dominerande. Självklart har det här och de två kärnspelarna Omedelbar återupplivning mycket att göra, i en sista period av misstänkt skada på Debra Aune och inget allvarligt, före frånvaron av familjefrågor Silva återvände också till spelarens första utseende, det är den dubbla kärnan enastående spel Manchester City satte scenen i de tidiga stadierna av spelet.Billiga Manchester City tröja barn, sätt på din hjälte ha på sig en tröja.


Även om laget led några skador men Manchester City har spenderat bra kan det sägas att den här säsongens Premier League Manchester City har varit svårt att hitta motståndare, trots allt är en 15-punkts ledning väldigt stor, de andra lagen Det är nästan omöjligt att komma ikapp trots allt, nu är det svårt att få ett lag att slå Manchester City. Dessutom har staden i Heatusiwutaike inte påverkat skadorna på uppställningen, det här laget är svårt att slå.Billiga fotbollströjor barn med tryck, välj ditt eget namn och nummer i trycktröja.

>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?