Most Popular


Real Madrid-spelare Mariano tackar klubben
Real Madrid startade en ny säsong i Spanien, med 3-0 borta segrar. Men försiktiga medier fann att siffrorna och namnen ... ...

LIVERPOOL SKA TILLÅTA SPELARE COUTINHO ATT LÄMNA

Rated: , 0 Comments
Total hits: 30
Posted on: 12/13/17
Den tidigare Liverpool-stjärnan Ricky Lambert tror att den röda armén skulle sälja Coutinho på sommaren. Den 35-årige hade bara spenderat en säsong med laget efter att ha flyttat från Southampton till Liverpool. Liverpool vägrade att Barcelonas strävan efter Coutinho på sommaren när Kutigno skickade in en överföringsansökan. Överföringsavgiften är 114 miljoner pund. Medan Lambert anser att Liverpool ska låta Coutinho att driva sina egna mål.Billiga Fotbollskläder för Barn har olika länder fotbollströjor.

I TV-serien sade Lambert: "Han var en underbar kille, han älskar fotboll, och kraven för honom är hela världen. Han har redan betalat för allt för Liverpool. "" Om han lämnar klubben kommer jag att vara väldigt ledsen, jag är väldigt tacksam för honom för klubben gjorde allt. Han på sommaren att lämna, jag kan inte föreställa mig någon anledning att Liverpool skulle vara om 1 månad kommer han att sälja. Det ger ingen mening. "Även om den här veckan i European Champions League-turneringen bär Captain's Armband, spelar han samtidigt ett hat-trick i fotbollsspel, men Felipe Kutty neo är fortfarande angelägen om att bli med Barcelona. Om transaktionen på sommaren nästa år händer, kommer Liverpool att få tillräckligt med tid för att hitta alternativa kandidater. Du tillhandahåller den billigaste Billiga Liverpool tröja barn, den snabbaste leveranshastigheten.

"Jag kan ha lite ånger över överföringen av Coutinho, men jag tror att Liverpool ska låta honom gå, för att han vill överföra." Barcelona gjorde tre erbjudanden i sommar för Filipe Coutinho, men båda avvisades av Liverpool. Brasilianen vill få en garanti från toppen av laget för att tillåta honom att flytta till Barcelona. Ett sådant engagemang kommer att tillåta Felipe Coutinho att fokusera på resten av säsongen och kämpade sedan i Spanien.Billiga fotbollströjor barn med tryck, och under säsongen hela vägen för att stödja ditt lag.

>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?