Most Popular


Real Madrid-spelare Mariano tackar klubben
Real Madrid startade en ny säsong i Spanien, med 3-0 borta segrar. Men försiktiga medier fann att siffrorna och namnen ... ...

JAG HOPPAS MESSI MED 23 STYCKEN FOTBOLLSTRÖJOR PER SPEL

Rated: , 0 Comments
Total hits: 31
Posted on: 12/20/17

Islandsk försvarare Johanneson sa att han vill att Messi ska få 23 tröjor per match, så alla kan få Messi's shirt. Johanneson i godtagandet av den argentinska radiointervjuen sa: "Det är lite rädd att slåss med Messi. Trots allt är han bäst i världen. "Billiga Fotbollskläder för Barn har olika länder fotbollströjor.

"Det är uppenbart att var och en av oss vill byta fotbollströja med Messi, så gör jag. Han kommer säkert att ge sina fotbollströjor till den första personen för att göra en förfrågan till honom, så jag ville prata med Messi och säga problem med 23 fotbollströjor per spel så att var och en av oss kan byta till sina fotbollströjor, finns det inget problem med den spelare som inte spelade. "Hur man försvarar Messi? Johanneson ger sina tankar: "Jag är lite nervös eftersom Messi är världens bästa spelare. Men jag är väldigt glad, jag kan och Island tillsammans för att skapa historia. Det här blir första gången jag såg Messi, men när det är på domstolen finns det ingen idolfläkt. "Billiga Messi tröja barn, från den bästa fotbollssalan köpa fotbollströjor. Worldwide Delivery.

Prata om Islands utsikter till nästa års VM, säger Johanneson: "Vi kan slå någon och vi kommer att arbeta hårt för att uppnå detta, det europeiska fotbollsmästerskapet 2016 som vi har sett, det här är inte oavsiktligt." Johannes finalen som Argentina svagar: " Island kan slå någon motståndare. Vi vill göra allt för att hitta de argentinska svagheterna. Jag tror att Argentinas svaghet förmodligen är Försvar, jag menar hela försvaret.Billiga fotbollströjor barn med tryck, utformad för att sälja tröjor z, inklusive fotbollströjor barn.

 >>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?