Most Popular


Real Madrid-spelare Mariano tackar klubben
Real Madrid startade en ny säsong i Spanien, med 3-0 borta segrar. Men försiktiga medier fann att siffrorna och namnen ... ...

Eller i år sommar Manchester United Pogba Exchange Villati

Rated: , 0 Comments
Total hits: 25
Posted on: 03/16/18
Manchester United tränare Jose Mourinho hoppas kunna genomföra signeringar på flera platser på sommaren. Innan utträdet till Manchester United UEFA Champions League har Mourinho haft ett utbyte med Woodward, och Mourinho har bekräftat planen efter Manchester United European Championship. Mourinho hoppas att spela tillsammans med Bayi på baklinjen. Barcelona-försvararen Umditi och Tottenham-försvararen Aldverelder är Manchester Uniteds mål.Billiga Fotbollskläder för Barn har olika nationella fotbollströjor.På mittfältet är Pogbas bästa ställning på domstolen fortfarande obestämd, och om det här problemet inte har blivit löst, är ett av alternativen att byta Bogeba med Paris mittfältare Villati. Pogba och Villati tillhör Laiola. En annan spelares framtid är också obestämd, det vill säga målvakt De Gea. Den spanska målvakten kontrakt med Manchester United kommer att sluta sommaren 2019, med Manchester United rätt att förnya för en period av ett år.Fotbollströjor barn Pogba, hittar du alla dina tröjor och favoritskjortor efter eget val.


Det finns dock inga nyheter om den nuvarande förnyelseprocessen mellan De Gea och Manchester United. Real Madrid har alltid haft ett starkt intresse för Degea. Enligt källor nära Manchester United och Real Madrid finns möjligheten att Degeas resa till Real Madrid fortfarande finns, eftersom Real Madrid kan tillåta Tony Cross att gå med i affären.Billiga fotbollströjor barn med tryck, och du kan också anpassa namnet och numret på din favoritfotbollsspelare.

>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?