Most Popular


Real Madrid-spelare Mariano tackar klubben
Real Madrid startade en ny säsong i Spanien, med 3-0 borta segrar. Men försiktiga medier fann att siffrorna och namnen ... ...

Cutigno djup tacksamhet till Liverpool

Rated: , 0 Comments
Total hits: 32
Posted on: 01/11/18

  Sedan jag kom till Liverpool har min familj och jag känt mig välkommen och vi har gjort många vänner här. Vi känner alla till charmen hos klubben och fansen i spelet och i våra liv. Jag hoppas att jag ger Liverpool fans bra minnen i gengäld. Efter att jag gick med i Liverpool lärde jag mig om klubbens storhet och historia, och det jag lärde mig här är att det inte har samma anda. Den har sin egen personlighet och karaktär. Jag lämnade Liverpool eftersom Barcelona var min dröm. Liverpool är min dröm, det är lyckligt att det stämmer, jag gav det till mina fem år i mitt liv. Du får de bästa rabatterna och de bästa Billiga Fotbollskläder för Barn.

Spelarkarriären är väldigt lång, samma som effektiviteten av detsamma för Barcelona, ​​Barcelona är också jag hoppas att uppleva, och jag har turen att göra detta. Jag vill att fansen ska förstå att gå igenom något nytt betyder inte att de och klubben är mindre viktiga, och ingenting kommer att göra dig mindre av en plats i mitt hjärta. Jag önskar Clope och laget bara lycka och framgång under resten av säsongen och under de kommande åren. Det är ett bra lag och de har blivit bättre. Det finns för många människor jag vill tacka, men jag kan inte namnge var och en av er.Billiga Liverpool tröja barn, för Liverpool fans som gillar fotbolls- och fotbollsdrag.


Tack vare alla medlemmar i klubben var du en del av mitt liv i Liverpool och jag kommer att sakna dig. Tack till klubbchefen är du så svår att hoppas på framgång, tack till signeringsavdelningen, du har gett mig det förtroende att ta med mig hit, så att jag har skördat så mycket. Jag vill tacka var och en för att tacka jag någonsin lagkamrater och nu lagkamrater, du har gjort mig växa upp i fotbollsmatchen och i livet. Utan dig kan jag inte prata om allt jag har åstadkommit.Billiga fotbollströjor barn med tryck, våra tröjor inkluderar nationella tröjor och klubbtröjor.

   >>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?