Most Popular


Real Madrid-spelare Mariano tackar klubben
Real Madrid startade en ny säsong i Spanien, med 3-0 borta segrar. Men försiktiga medier fann att siffrorna och namnen ... ...

Barcelona nästa säsong fotbollströja släppte inte fotoexponeringen

Rated: , 0 Comments
Total hits: 27
Posted on: 01/18/18
Trots att det bara är halv den här säsongen, har spekulationer och rykten om Barcelona 2018/19 jersey säsongen börjat. Spanska medier avslöjade i rapporten nästa säsong Barcelona skjorta släppte inte bilderna. I juli förra året avslöjade World Sports Daily Barcelonas fotbollströja nästa säsong kommer att vara 10 uppsättningar blåstänger och röda stavar skilda från varandra, mörkblå byxor, som brukade hyra de 10 distrikten i Barcelona, ​​denna design har varit i Footy Den senaste rapporten om rubriker bekräftades.Billiga Fotbollskläder för Barn med olika nationella fotbollströjor.

Detta är en av de mest kända kostymerna, eftersom det här är Barcelonas första intryck, kan du tydligt skilja de 10 banden av bollen kostym, och detaljerna i flaggan bakom nacken. Barcelona skjorta nästa säsong kommer att använda vertikala ränder design, och stripar bredare, mörkare axlar mörkare, bollbyxor och strumpor med samma färg och axeldelar. Underkroppen med mörkare än jacket färgdesignen påminner också om Barcelona 1998/99 säsongen till 2001/02 säsongen.Fotbollströjor barn Barcelona, här hittar du ditt favoritlags billiga fotbollströjor.

Footy-rubrikerna säger: "Symbolen på kostymen är inte vad spelaren ser ut på planen, men hur kan Barcelona-fansen verkligen förstå hur de bär balsporten." Jämfört med hemfotbollströjan den här säsongen, Används vanligtvis i samma bredd, jämnstående vertikala ränder och smalare än tidigare. Dessutom, fotbollströjor i färg och samma årstid, användningen av marinblå, inuti kragen med katalansk mönsterdesign, ärmar nästan alla blå design.Billiga fotbollströjor barn med tryck, vi har en mängd fotbollströjor för barnen.

>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?