Most Popular


Real Madrid-spelare Mariano tackar klubben
Real Madrid startade en ny säsong i Spanien, med 3-0 borta segrar. Men försiktiga medier fann att siffrorna och namnen ... ...

Barca nästa säsong av fotbollströjor design och en andra fotbollströjor introduktion

Rated: , 0 Comments
Total hits: 33
Posted on: 11/22/17
Den globala myndigheten för fotbollsutrustning Intelligens webbplats idag avslöja Barca 2018-19 säsong hem Jersey design koncept. Du kan se de röda och blåa randarna blir vanliga former igen, och intervallet är smalt. Barcelona i de nya säsongströjorna kommer att vara utformade för att göra en liten förändring jämfört med nu Barcelona tröjor, designen av nästa säsong Barcelona Jersey tillbaka till de röda och blåa streckarna på.Billiga Fotbollskläder för Barn passar barnen bär.

Och Barcelona nya säsongshemjersey med bollbyxor och strumpoar blir mörkblå, så tidigt som 1998 blev Barcelona Jersey-sponsor, vid tiden för Barcelonas hemskjorta byxor och bollstrumpor är detta nära den svarta djupblå. Barcelona nästa säsong Jersey med 2011/12 säsongen i Barcelona Jersey är mycket lika, men båda uppsättningarna av tröjor skiljer sig huvudsakligen i shortsna, den nya säsongen Barcelona Jersey shorts blir färgen djupare, även nära svart . Flödar från konceptet av figuren kan vi se att nästa säsong Barcelona tröjor kommer att ha en vertikal stripe design, och ränderna är bredare, axlarna på mörkare djupare, bollbyxorna och balsockan använder a och axeldelen av samma färg. Stöd Barcelona, ​​välj Barcelona Fotbollströja barn jerseys.

Barcelona 2017-18 säsong andra bort Jersey introduktion. Ny Barcelona andra bort Jersey, shorts och bollsockan använder en rödbrun presentation, tröjor axelband och Swoosh valet av ljus orange, bröst Rakuten annonsering är den konventionella vita. Och den andra stora Paris-jerseyen, Barcelonas tvåpassagerströja gjorde också detaljer om axeldesignen, de mosaikliknande dekorativa detaljerna hylder Barcelonas stads berömda byggnader. Spelarens namn och nummer kommer också att användas i Orange produktion, medan i baksidan av siffrorna nedan representeras även klubben och stadens "Barça" -tryck.Billiga fotbollströjor barn med tryck, snälla kontakta oss, vi kommer så mycket som möjligt så billigt som möjligt.

>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?