Most Popular


Real Madrid-spelare Mariano tackar klubben
Real Madrid startade en ny säsong i Spanien, med 3-0 borta segrar. Men försiktiga medier fann att siffrorna och namnen ... ...

ARTHUR KLÄDD I FOTBOLLSTRÖJA OCH BARCELONA-TJÄNSTEMÄN

Rated: , 0 Comments
Total hits: 36
Posted on: 12/06/17
I den sydamerikanska Liberation Cup-finalen de senaste dagarna vann gremio på tredje världs historia det sista mästerskapet, och han vann i mästaren samtidigt, många internationella fotbollsöverföringar stora stjärnor har sagt, detta mästerslag har många spelare tekniska förmågor är mycket bra, och de fick mästaren är förtjänad, men klubben måste vara medveten om att dessa spelare verkligen kommer att bli europeiska jättar lagköp. Och några av de finaste spelarna i finalen, Arthur, trodde att de snart kom till Barcelona.Billiga Fotbollskläder för Barn har olika länder fotbollströjor.

Det här är en bild efter fredags möte med sin mäklare. Bilden som också uppträtt i det sydamerikanska området är ansvarigt för att kontakta spelare Barcelona Andrea Curie. Det finns en man som Xiao Luo i bilden, hans brors son. Arthur och Ronaldinho brorson stod i Andre curry på båda sidor. 21-åriga Arthur - Melo Barcelona mål, i onsdagens Libertadores Cup final, vann han den bästa spelaren i publiken är. Trots att han var borta från skada efter pausen, besegrade Gremio, som spelade för honom, sin motståndare för att vinna mästerskapet. Barcelona Fotbollströja barn, sätt på din hjälte ha på sig tröjan och under säsongen hela vägen för att stödja ditt lag.


Vi vet alla att i den två sydamerikanska Liberation Cup-finalen har barcelona Andre Coury tittat på spelet på plats, nyheterna att han ska undersöka Arthur i loppet visade hur resultaten vi alla vet, hans grêmio vann mästerskapet, Arthur vann också den bästa spelarutmärkelsen gloriously. Och Barcelona är nu ambassadören är Ronaldinho, när Ronaldinho först började, var det i Gremio, men sen kom tillbaka till Brasilien för att sparka bollen när valet är flamenco och har inget val Gremio, men det lilla Luo A och Gremio-förhållandet är fortfarande mycket Bra.Billiga fotbollströjor barn med tryck, snälla kontakta oss snart, vi ser fram emot att samarbeta med dig.

>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?