Most Popular


Real Madrid-spelare Mariano tackar klubben
Real Madrid startade en ny säsong i Spanien, med 3-0 borta segrar. Men försiktiga medier fann att siffrorna och namnen ... ...

AC Milan fotbollströja har sin vikt

Rated: , 0 Comments
Total hits: 35
Posted on: 12/01/17
Gennaro på antagande kontor för första gången efter presskonferensen, sade: "Bonucci är fotbollskapten och framtida fotbollskapten. Igår träffade jag flera representanter för spelare, jag ser att alla har en stor passion för jobbet. Jag vill att alla ska kunna behålla enighet, att observera disciplinen, och de är väldigt fast beslutna att göra detta. Jag är villig att, för mina lagkamrars skull, inte undvika de svåra hindren, modigt framåt. Jag hoppas att de kan göra det, spelarna måste hjälpa varandra. "" Suso (är min bästa odd för spelaren) . De säger att han bara kan spela en position (höger sida av vägen), som jag vill se är inte så. Jag vill också se varför Casey inte tyckte om den senaste säsongen skapade mycket utrymme. Han och jag gillar? Hans kraft starka många, har också större inverkan, gjorde också mer än mig. Han är nu mest som mina spelare, men jag tror att vi nu behöver fler spelare utan mentala problem. "Från den bästa fotbollshallen för att köpa Billiga Fotbollskläder för Barn, över hela världen.

"När det gäller Silva har han styrkan, även om hans prestanda inte är så bra, har han också en marknad. Han måste integrera sig i laget, ibland gör han det bra, men fri utanför laget, det finns ingen förståelse och lagkamrater. Cutrone? Jag har sett mycket träning, och han kommer inte att kunna göra poäng med andra framåt. i. Han ger aldrig upp, full av passion, vi behöver fler sådana spelare. "AC Milans nästa motståndare är Benevento, Gennaro sa:" Serie A har ingen lätt match, vi måste göra det bästa förberedandet. " AC Milan Fotbollströja barn, Vi hjälper dig gärna till hjälp.


"Vi har UEFA Cup för att kvalificera sig för, och även för att sparka den italienska Cup matchen, har Milanos fotbollströjor sin vikt, det kan vi inte glömma. Jag hoppas att de vet att vinster och negativa mellan klyftan är mycket stora, om du förlorar, då måste du vara i hjärtan som brinner upp. "" Vi kan fortfarande vinna de kommande 72 poängen. Jag vet inte att alla tycker om mig, men jag vet att jag kan ge mitt team vad jag ska ta med. Jag känner till att spelet inte har förändrats, när jag går på planen, kan jag fortfarande känna det stickande och mina spelare i tiden. Vissa spelare spelar en nyckelroll här, men de måste betala för det. "Billiga fotbollströjor barn med tryck, vi kan använda ditt önskade namn och nummer anpassade skjorta.

>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?